Riool / Rioolinspectie 

Het aanleggen van de riolering is bij iedere woning of bedrijfspand anders. Wij leggen uw binnen- en buitenriool nauwkeurig en vakkundig aan. Laat bij nieuwbouw of verbouwing uw rioleringswerk uitvoeren door VJInstallatietechniek. Ondeugdelijk werk leidt tot verstoppingen, stankoverlast, overstromingen, leidingbreuken of waterschade.

Verstopte afvoer

Verstoppingen in de afvoer of riool geeft veel overlast. De meeste verstoppingen in huis worden veroorzaakt door vet- en zeepresten die zich in de loop der tijd ophopen in de afvoerbuizen. Via de afvoer van de douche, de vaatwasser, de wasmachine komt er veel zeep en vet in de afvoer en het riool.

 

 

Contact

VJInstallatietechniek heeft de juiste materialen en expertise in huis om de problemen op te sporen en op te lossen. Vaak is namelijk niet gelijk duidelijk waar de verstopping zich precies bevindt. 

Rioolinspectie

Wij beschikken over een rioolcamera. Op deze manier kunnen wij snel de oorzaak vinden waar de verstopping of eventuele leiding breuk zich bevindt. Neemt u gerust contact op voor uw riool-probleem met VJInstallatietechniek tel: 06-340 866 23 of email: vjinstallatie@gmail.com.

Contact

VJ Installatietechniek
Marconistraat 5
3846AR Harderwijk
The Netherlands

KvK:61842680
BTWNR: NL220904236B01

0634086623

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode