Een cv-ketel is het middelpunt van uw centrale verwarming. Het is daarom erg belangrijk om een cv-ketel te hebben die juist functioneert. Een goede cv-ketel zorgt voor 24/7 een aangename temperatuur in huis, zonder dat daarbij al te veel energie wordt verbruikt. Wanneer uw cv tussen de 12 en 15 jaar oud is of als storingen steeds vaker voorkomen, adviseren wij u om deze te vervangen.

Bent u toe aan een nieuwe cv-ketel? Uiteraard nemen wij de installatie van een nieuwe cv-ketel volledig uit handen. Dagelijks zijn wij bezig met het vervangen en installeren van cv-ketels. Dankzij onze ervaring en expertise kunt u binnen een dag alweer gebruik maken van uw centrale verwarming en warme water.

Gezien de aanschaf van een cv-ketel geen dagelijkse aankoop is, adviseren wij u daar graag bij. VJ Installatietechniek heeft ruime ervaring met cv-ketels en weet precies welke cv-ketel bij uw situatie zorgt voor het meeste comfort en hoogste rendement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een passend advies

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP