Water en gas

Het aanleggen van een gas-of waterinstallatie is zeer nauwkeurig kwerk. VJInstallatie zorgt ervoor dat uw installatie optimaal volgens alle voorschriften wordt aangebracht. Naast het analeggen van een nieuw gas- of water waterleidingsysteem, lossen wij uw problemen met bestaande leidingen op.

Bij de aanleg van een nieuwe gas- of waterleiding of complete installatie spelen allerlei factoren een rol. Als installateur houdt VJInstallatie rekening met de keuze van het materiaal (koper of kunstof leidingmateriaal), de optimale doorsnede van de leiding in verband met de gas- of waterdruk en waterzijdig werken in verband met het voorkomen van bijvoorbeeld legionella. Wij kamen hiervoor nauwkeurige berekeningen en zorgen voor een perfect functionerende installatie.

Waterinstallaties

Watervoorziening in al zijn verschijningsvormen is een bron van risico's (denk bijvoorbeeld aan legionella besmetting). Het is daarom belangrijk om waterleidingen aan te laten leggen door een erkende waterfitter. VJInstallatie is op de hoogte van wet- en regelgevning voor het aanleggen van waterleidingen en kan u waar nodig adviseren en ondersteunen. Denk u daarbij bijvoorbeeld ook aan het vervangen van (verouderde) loden waterleidingen die nog in veel huizen voorkomen.

Gasinstallaties

Het aanleggen en onderhouden van gasleidingen is klus voor specialisten. Gas is namelijk zeer ontvlambaar en de leidingen die door uw huis lopen moeten dus 100% betrouwbaar zijn. Niet alleen de aansluitingen maar ook de manier van leggen van de leidingen door uw huis is erg belangrijk. Een CV-ketel of het gaskooktoestel waar het gas voor nodig is vormt vaak het eindpunt van de gasleiding.

Het installeren van gasleidingen moet vakkundig en veilig worden aangeloten omdat een onzorgvuldige installatie grote en rampzalige gevolgen met zich mee kan brengen (denkt u o.a. aan explosiegevaar en brand).

Contact

Raadpleeg tijdig een installateur voor het onderhoud en controle van de gasinstallatie en CV-ketel. Indien u problemen heeft met uw installaties of u wilt een gas of waterinstallatie plaatsen neem gerust contact op met VJInstallatie, tel 06-340 866 23 of email: vjinstallatie@gmail.com.

 

Contact

VJ Installatietechniek
Marconistraat 5
3846AR Harderwijk
The Netherlands

KvK:61842680
BTWNR: NL220904236B01

0634086623

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode