Verwarming

Een goedwerkende CV-ketel, radiator, convector en/of vloerverwarming zorgen samen voor een aangenaam klimaat in huis. Voldoet uw verwarmingsinstallatie niet meer aan het gewenste comfort, maak dan een vrijblijvende afspraak met VJInstallatietechniek. Wij geven u graag een gedegen verwarmingsadvies. Als betrouwbare installateur zorgen wij bovendien voor een deskundige installatie van uw complete centrale verwarming.

Professioneel advies en ontwerp

Juiste keuzes maken uit de talloze verwarmingsoplossingen blijft vaak lastig. Als deskundig adviseur helpen wij u graag hierbij. Wij zorgen voor het totale ontwerp van uw verwarmingsinstallatie, van de juiste cv-ketel tot de beste radiatoren voor uw situatie. U kunt elk moment rekenen op een aangename temperatuur en voldoende warm water.

Vakkundige installatie

Bent u eenmaal akkoord met onze offerte, dan zorgen wij voor een snelle en nette installatie van uw CV-ketel, radiator, convector of vloerverwarming. We houden ons aan de geldende voorschriften en eisen, zodat u verzekerd bent van een goedwerkende, veilige en energiezuinige installatie.

Service en onderhoud

Ook na installatie staan we voor u klaar. Heeft u onverhoopt last van een CV-ketel storing. Neemt u dan gerust contact met ons op. Ook het onderhoud kun u prima aan ons overlaten.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met VJInstallatietechniek, tel: 06-34086623 of vjinstallatie@gmail.com

Contact

VJ Installatietechniek
Marconistraat 5
3846AR Harderwijk
The Netherlands

KvK:61842680
BTWNR: NL220904236B01

0634086623

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode