Dakbedekking

Heeft u last van dakschade, bijvoorbeeld door een storm? Schakel dan direct VJInstallatietechniek in. Wij zorgen voor een snelle en vakkundige reparatie, zodat verdere schade zoals wateroverlast voorkomen wordt. Ook kleine scheuren, veroorzaakt door temeratuurverschillen kunnen in de toekomst zorgen voor lekkages. Laat uw dak daarom regelmatig helemaal nakijken, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Wanneer u uw huidige dakbedekking wil vervangen kunt u dezelfde soort nemen, maar u kunt ook kiezen voor een ander soort of type. Bij het bouwen van een nieuw huis zijn er natuurlijk veel mogelijkheden. Het type dakbedekking dat geschikt zal afhankelijk zijn van het dak zelf. Betreft het een plat dak of een hellend dak en wordt de ruimte onder het dak bewoond of gaat het om dakbedekking van een schuur of garage? Diverse aspecten spelen een rol bij het maken van een keuze voor het meest geschikte type. Daarnaast moet het soort dakbedekking ook passen bij de uitstraling van de andere gebruikte materialen van het pand.

 

Contact

Het vakmanschap en verstand van zaken verzorgen wij de aanleg van dakbedekking en dakgoten. Schroom niet om met ons contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte, VJInstallatietechniek  bel: 06- 34086623 of email vjinstallatie@gmail.com.

 

 

Contact

VJ Installatietechniek
Marconistraat 5
3846AR Harderwijk
The Netherlands

KvK:61842680
BTWNR: NL220904236B01

0634086623

© 2015 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode